Ο καιρός

Μερικές λέξεις που θα συζητήσετε με τα παιδιά σχετικά με τον καιρό, προκειμένου να εμπλουτίσετε το λεξιλόγιό τους. Πατήστε το παρακάτω link για να κατεβάσετε και να εκτυπώσετε χρήσιμα φύλλα εργασίας για το νηπιαγωγείο.

Καρτέλα του καιρού

Οι παρακάτω εικόνες είναι από το site http://kiduls.net/


zwgrafise ton kairo
Ζωγράφισε τον καιρό


antisto;ixisi
ΑντιστοίχισηΑντιστοίχιση καιρός-ρούχα 1Αντιστοίχιση καιρός- ρούχα 2Αντιστοίχιση καιρός-ρούχα 3Φύλλο εργασίας καιρός-εποχές


symbola kairou
Τα σύμβολα του καιρού-Καρτέλα 1Καρτέλα 2Καρτέλα 3θερμόμετρο

πίνακας καιρού (μεταφρασμένο στα ελληνικά)

 

 
thermometro
Μεγάλο θερμόμετρο για διακόσμηση τάξης


Ημερολόγιο τάξης

Ο καιρός

This entry was posted in Uncategorized, Διακόσμηση τάξης, Νηπιαγωγείο and tagged , , by emathima13. Bookmark the permalink.

About emathima13

Είμαι δασκάλα ειδικής αγωγής και κατάγομαι από τα Ιωάννινα. Σκοπός αυτού του site είναι να μπορώ να μοιραστώ εκπαιδευτικό υλικό και ιδέες με γονείς και συναδέλφους, προκειμένου να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και να τους παρέχουμε δεξιότητες και γνώσεις με πιο αποτελεσματικό και ευχάριστο τρόπο. Ελπίζω και εύχομαι το emathima.gr να γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο για τον δάσκαλο και το γονιό.

1 thought on “Ο καιρός

  1. Το υλικό που έχετε ανεβάσει είναι οργανωμένο και… απαραίτητο θα έλεγα τόσο για τον εκπαιδευτικό όσο και για το γονέα. Εγώ προσωπικά το χρησιμοποιώ για τη μικρή μου, νηπιακι, για να την απασχολώ στο σπίτι αλλά και για να βοηθήσω στη βελτίωση των δεξιοτήτων της. Συνεχίστε την προσπάθεια αυτή, εύχομαι ότι καλύτερο!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *