Ειδική Παιδαγωγός

Ειδική παιδαγωγός, απόφοιτη του παιδαγωγικού τμήματος ειδικής αγωγής με πιστοποίηση στον κώδικα γραφής και ανάγνωσης τυφλών Braille, αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα, παράλληλη στήριξη σε μαθητές με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες σε περιοχές της Αθήνας. Τιμές προσιτές.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6984302856
E mail: kalliopikont18@gmail.com

Φιλόλογος

Πτυχιούχος του τμήματος κλασικής φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, κάτοχος του πτυχίου κατηγορίας Γ2 στα αγγλικά (Proficiency) και κάτοχος επάρκειας διδασκαλίας με πολυετή πείρα παραδίδει με υπομονή και μεθοδικότητα ιδιαίτερα μαθήματα φιλολογικών αλλά και αγγλικών σε μαθητές κάθε τάξης, σε οποιαδήποτε περιοχή της Θεσσαλονίκης. Δίνεται επιπλέον υλικό σε όλα τα μαθήματα.
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6980256383

Φιλόλογος

Απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.
Παράλληλα αναλαμβάνει τη δημιουργική τους απασχόληση και την φύλαξη τους.
Δίνεται δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό.Τιμές πολύ προσιτές.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 6973903400 και το email eleftheriamichou6973@gmail.com.

Χημικός

Χημικός Ε.Κ.Π.Α., MSc Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Υποψήφια Διδάκτωρ Ε.Μ.Π., παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Χημείας και Βιολογίας σε μαθητές Γυμνασίου / Λυκείου.
Τιμή από 10 ευρώ/ ώρα.
Τηλ επικοινωνίας 6983246489

Φιλόλογος-Ειδική Παιδαγωγός

Φιλόλογος με σεμιναριακή και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην ειδική αγωγή-μαθησιακές δυσκολίες, με εμπειρία σε κέντρο ψυχοκοινωνικής μέριμνας, σε απογευματινά μαθήματα και σε πρωινή παράλληλη στήριξη, με επάρκεια χορήγησης σταθμισμένων μέσων για διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών και με ανάλογο υλικό παρέμβασης αναλαμβάνει απογευματινή μελέτη και εξατομικευμένο πρόγραμμα μαθητών (και πρωτοβάθμιας), Καλλιθέα και γύρω περιοχές. Διαθεσιμότητα και για απογευματινή εργασία σε αντίστοιχο κέντρο. Δε διατίθεται μπλοκ . Τηλ. επικοινωνίας: 6944843432, mail: Efiasprou@hotmail.com