ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δασκάλα Δημοτικού, αριστούχος απόφοιτη με μεταπτυχιακές σπουδές και εμπειρία σε παράλληλη στήριξη, αναλαμβάνει ιδιωτική παράλληλη στήριξη μαθητών στο νομό Αττικής. Τηλ. 6934446297
email: marilou1591989@windowslive.com

Φιλόλογος

Φιλόλογος καθηγήτρια,απόφοιτη Φιλοσοφικής Σχολής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με πολυετή εμπειρία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των βαθμίδων(Αρχαία, Έκφραση-Έκθεση,Ιστορία, Λογοτεχνία).
Παρέχεται δωρεάν υποστηρικτικό υλικό.
Τηλ.επικοινωνίας: 6970831367
Πόλη: Ιωάννινα

Ψυχολόγος

Ψυχολόγος με 9ετή εμπείρια σε δημοτικά σχολεία, παιδικούς σταθμούς, σε κέντρο ειδικής αγωγής-λόγου και ψυχολογικής υποστήριξης, σε καλοκαιρινά εκπαιδευτικά προγράμματα και με κατοίκον συνεδρίες, αναλαμβάνει την συμβουλευτική υποστήριξη, παράλληλη στήριξη και εξατομικευμένη παρέμβαση σε παιδιά και εφήβους.
(μαθησιακές δυσκολίες, ΔΕΠ-Υ, προβλήματα συμπεριφοράς, αναπτυξιακές διαταραχές, αγχώδεις διαταραχές).

Επικοινωνία: 6940578985

Φιλόλογος

Φιλόλογος με σεμιναριακή και μεταπτυχιακή εξειδίκευση στην ειδική αγωγή-μαθησιακές δυσκολίες, με εμπειρία σε κέντρο ψυχοκοινωνικής μέριμνας, με επάρκεια χορήγησης σταθμισμένων μέσων για διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών και με ανάλογο υλικό παρέμβασης, αναλαμβάνει μελέτη, εξατομικευμένο πρόγραμμα και πρωινή παράλληλη στήριξη μαθητών(και πρωτοβάθμιας) καθώς και καλοκαιρινή απασχόληση.
Τιμές προσιτές.
Περιοχές: Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Νέος Κόσμος, Πετράλωνα, Κουκάκι, Ταύρος, Μοσχάτο, Παλαιό Φάληρο, Νέο Φάληρο, Κέντρο.
Τηλ. επικοινωνίας:6944843432,
mail: Efiasprou@hotmail.com

Φιλόλογος

Φιλόλογος κλασικής ειδίκευσης με πενταετή εμπειρία αναλαμβάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές/τριες Δημοτικού: Γλώσσα (κανόνες ορθογραφίας, ημέρες φιλαναγνωσίας, κατανόηση κειμένων και μαθήματα γραπτής έκφρασης), όπως και καθημερινή μελέτη και προετοιμασία.
Γυμνασίου και Λυκείου:Αρχαία, Έκθεση-Έκφραση, Λατινικά Γ Λυκείου, παρέχοντας σημειώσεις ,υποστηρικτικό υλικό και ασκήσεις εμπέδωσης ανά ενότητα σε κάθε μάθημα.
Ακόμη, αναλαμβάνω μαθητές Γυμνασίου με κενά στη γραμματική και το συντακτικό των Αρχαίων με στόχο την ομαλή γνωσιακή ένταξη στην τάξη.

email: stauroulazisi@hotmail.gr
τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944019864